Promovarea politicii publice

Asociația Se Poate și Asociația Umanistă Română, două ONG-uri cu experiență în proiecte internaționale și de educație non-formală, își doresc să promoveze cu ajutorul unui număr cât mai mare de actori, politica publică alternativă în domeniul educației non-formale elaborată în cadrul proiectului “Nonformal se poate – Politică publică alternativă pentru inserția tinerilor pe piața muncii”.

În cadrul proiectului se vor organiza 8 sesiuni de promovare a politicii publice pentru inserția tinerilor pe piața muncii în fiecare din regiunile de dezvoltare din România, respectiv în orașele București, Ploiești, Brașov, Constanța, Timișoara, Craiova, Cluj Napoca și Iași.


Pentru că nu e ușor să realizezi o politică publică și nici nu dorim să o păstrăm doar pentru noi, avem nevoie de cât mai mulți actori implicați pentru a o promova și pentru a identifica cele mai eficiente instrumente prin care să fie implementată. De aceea, pentru a da voce inițiativei noastre, ne-am propus crearea unei rețele de 30 de organizații neguvernamentale care să contribuie la eficientizarea măsurilor pentru inserția tinerilor pe piața muncii.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea următoarelor formulare:

Cluj-Napoca,15 aprilie

București, 19 aprilie

Iași, 22 aprilie

Craiova, 6 mai

Brașov, 13 mai

Ploiești, 14 mai

Constanța, 20 mai

Timișoara, 3 iunie

Sesiunea de promovare va fi constituită din 3 module, după cum urmează:

11:00 - 12:00 ”Ne-am consultat și avem un rezultat” - prezentarea principalelor concluzii rezultate în urma celor 8 sesiuni desfășurate la nivel național în lunile ianuarie și februarie

12:00 - 13:00 ”Misiune...posibilă” - prezentarea politicii publice realizată în cadrul proiectului ”Nonformal Se Poate”

13:00 - 14:00 ”Interacțiune și Dialog” - feedback și discuție despre instrumentele și metodele de promovare a politicii publice prezentate împreună cu actorii prezenți la sesiunea de promovare

14:00 - PRÂNZ și networking

Proiect implementat de Asociația Se Poate și Asociația Umanistă Română, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020.

Urmărește pagina noastră de Facebook www.facebook.com/pg/nonformalsepoate pentru a afla ultimele noutăți și hai să promovăm împreună o politica publică elaborată pentru tineret și educație nonformală.

Contact

Asociația Se Poate

Calea Șerban Vodă nr. 28

București, Sector 4

Email: contact@asociatiasepoate.ro

Tel: +40 769 836 138

Websitewww.asociatiasepoate.com