Despre Asociația Umanistă Română

Asociația Umanistă Română are o vastă experiență în domeniul desfășurării activităților de tineret la nivel național și internațional, beneficiind de un număr de peste 20 de voluntari la nivelul Regiunilor BI, NE și NV. Conform statutului organizația își propune să realizeze campanii de advocacy asupra mediului politic pentru promovarea valorilor asociației.

Asociația este membră a unor rețele europene și internaționale active în domeniul educației tinerilor, cu focus pe educația non-formală și științifică (European Humanist Federation și International Humanist Ethical Union), beneficiind de experiența și know how-ul internațional al membrilor acestora.

Organizația a participat la întâlniri și consultări la nivel european și internațional în domeniul politicilor de tineret, ultima dintre acestea desfășurându-se în martie 2016 la Bruxelles. Prin resursele umane proprii organizația are expertiză în domeniul formării și derulării de campanii de informare și sensibilizare pe diferite teme, cu implicarea unor categorii de public variate.

Prin activitățile sale asociația își propune să promoveze o educație modernă de natură să stimuleze autonomia de gândire a copiilor și tinerilor și un cadru politic democratic. Asociația urmărește promovarea egalității de șanse, combaterea discriminării și protejarea mediului. Organizația derulează campanii de informare și conștientizare ce promovează cultura umanistă și drepturile omului.

Contact

Asociația Se Poate

Calea Șerban Vodă nr. 28

București, Sector 4

Email: contact@asociatiasepoate.ro

Tel: +40 769 836 138

Websitewww.asociatiasepoate.com