Despre Asociația Se Poate

Asociația Se Poate are o vastă experiență în desfășurarea activităților de tineret și al învățării non-formale, dobândită în cadrul proiectelor Erasmus+ derulate. Aceasta își propune să se ocupe de protejarea mediului înconjurător, prin încurajarea reciclării și plantarea de copaci și își dorește să contribuie la conservarea patrimoniului cultural natural al satelor din România.

Prin statutul său organizația își propune să monitorizeze activitatea aleșilor României în Parlamentul European și un dialog continuu cu reprezentanții sferei politice în promovarea dezvoltării activităților pentru tineri. Asociația este activă în domeniul politicilor publice fiind înregistrată în repertoarul ONG al Camerei Deputaților și participând activ la consultările realizate http://www.cdep.ro/informatii_publice/ong.chest_aprobate?f_idc=3385.

Pe lângă resursele umane interne, voluntari și angajați ce vor fi parte a grupului țintă al proiectului, Asociația Se poate are o rețea de colaboratori la nivel național, formată din asociații și fundații cu rol în educație și activități de tineret. Asociația este membră a Federației VOLUM, ce grupează 43 de organizații neguvernamentale membre și o instituție publică asociată, din 18 județe ale țării, cu peste 13.000 de voluntari în activitățile pe care le desfășoară.

Contact

Asociația Se Poate

Calea Șerban Vodă nr. 28

București, Sector 4

Email: contact@asociatiasepoate.ro

Tel: +40 769 836 138

Websitewww.asociatiasepoate.com